Menu

Inspirerende vinyl vloertegels

Het ruime aanbod aan formaten, patronen, kleuren en texturen zorgt voor eindeloze creatieve mogelijkheden om uw eigen vloer te ontwerpen en om uw ruimte tot een meesterwerk om te toveren. Onze luxe vinylvloeren zijn geïnspireerd op natuurlijke hout- en steendessins – inclusief exotische houtsoorten zoals bijvoorbeeld wengé.

Voelt natuurlijk aan

Door middel van een structuurpers krijgt de bovenlaag van de tegels een reliëf dat de subtiele houttexturen en steengroeven op een accurate manier nabootst. Op die manier krijgt iedere plank of tegel een eigen persoonlijkheid.

Geen terugkerende patronen

Dankzij de extra lange formaten en de geavanceerde druktechniek, voorkomen we terugkerende patronen. Dat resulteert in een unieke en natuurlijke look.

Kristalheldere print

Bij Moduleo® luxe vinylvloeren passen we een unieke printtechniek toe waarbij we gebruik maken van een heel fijn puntscherm. Daardoor kunnen we onze ontwerpen haarscherp printen, waardoor het bijna onmogelijk is om onze producten van echte houten en stenen tegels te onderscheiden. U gelooft ons niet? Waarom zou u dan eens niet een gratis staal uit ons productenassortiment selecteren?

Ontworpen om lang mee te gaan

Bij Moduleo® luxe vinylvloeren krijgt u ook nog eens de gemoedsrust van minstens 15 jaar garantie bij normaal huishoudelijk gebruik.

Gemakkelijk te installeren

Dankzij onze innovatieve CLICK technologie installeert u snel en gemakkelijk uw Moduleo® luxe vinylvloer, zonder veel gedoe. Met CLICK hebt u geen kleefmiddel nodig. CLICK is verkrijgbaar voor alle producten met een CLICK-symbool in al onze assortimenten.

Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken

U hebt geen dure schoonmaakmiddelen nodig om uw vloer in optimale conditie te houden. Een eenvoudige bezem, zwabber en stofzuiger volstaan. Stofmijten en andere allergenen nestelen zich niet in een Moduleo® luxe vinylvloer. We hebben een gemakkelijke onderhoudsgids samengesteld, waarin u allerlei handige tips en advies vindt.

Protectonite PU-bescherming

Al onze producten zijn beschermd met Protectonite PU: een extra polyurethaanlaag die de vloer tegen krassen en vuil beschermt en een maximale bescherming biedt met een minimum aan onderhoud.

Warmte-isolatie

Dankzij hun uitstekende warmte-isolerende eigenschappen voelen de Moduleo® luxe vinylvloeren warm aan. Ze kunnen dan ook perfect met vloerverwarming worden gecombineerd en zorgen iedere wintermorgen opnieuw voor een aangenaam gevoel bij het opstaan.

Schokbestendigheid

De Moduleo® luxe vinylvloeren zijn uitermate schokbestendig, waardoor ze perfect bestand zijn tegen de dagelijkse drukte van het echte leven.

Slipvast

Of u nu een product zoekt voor uw hal, bijkeuken of zelfs opbergruimte; Moduleo® is een fantastische slipvaste oplossing. De Moduleo® luxe vinylvloeren ondergingen heel wat sliptests in moeilijke omstandigheden met gebruik van zowel de slinger- als hellingmethode en ze bleken een veilige oplossing met een sterke R10 sliprating.

Geluiddempend

In tegenstelling tot traditionele houten of laminaatvloeren absorberen Moduleo® luxe vinylvloeren het geluid. U geniet dus ook van een betere akoestiek in uw woning.

Vochtbestendig

Door hun gemakkelijk reinigbare en vochtafwerende slijtlaag zijn Moduleo® luxe vinylvloeren geschikt voor iedere kamer – zelfs de badkamer en de keuken.

Geen afval

Installatie levert een minimale hoeveelheid afval op. U koopt dus nooit meer dan u nodig hebt.