Menu

De voordelen van een kast op maat uit de doeken gedaan

23.08.2018

Kasten. Ze bestaan in verschillende groottes en kleuren, met of zonder deuren. En dat voor werkelijk elke kamer in je huis. Wil je een nieuwe kast, dan rij je tegenwoordig snel naar een grote meubelzaak, koop je er een standaardkast en steek je hem thuis zelf in elkaar. Maar heb je al eens gedacht aan een kast op maat? We geven je graag enkele voordelen van kasten op maat!

Jij bent de baas

Kies je voor een kast op maat, dan heb je zelf de touwtjes in handen. Hoeveel schappen wil jij in je kast? Wil je een spiegeldeur of glazen deuren? Je geeft jouw voorkeuren aan ons door, en wij gaan ermee aan de slag. Wij creëren zo de perfecte kast voor jou. Het is een van de belangrijkste voordelen van een kast op maat.

Uniek maatwerk

Meubelzaken produceren hun kasten in grote oplages. De kans bestaat dus dat jouw buurman dezelfde kast in zijn woonkamer heeft staan. Maar, bij een kast op maat heb je dat niet aan de hand. Want hoe groot is de kans dat je buurman exact dezelfde kast op maat liet ontwerpen als jij? Juist ja, praktisch nul. 

Het optimale uit de ruimte halen

Met een gewone kast zit je vast aan standaardafmetingen. Bij een kast op maat is dat gelukkig niet het geval. Op die manier kan je de optimale wandruimte volledig gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een kleerkast plaatsen onder een schuin dak? Met een ingebouwde kast verlies je geen plek en laat je jouw kast de volledige wand vullen. Een superhandig voordeel van een kast op maat.

Garantie op hoge kwaliteit

Wie bij ons langskomt voor een kast op maat, kan op zijn beide oren slapen. Want wij nemen geen genoegen met basiskwaliteit. Wij selecteren voor jou het beste hout zodat jij jarenlang geniet van jouw unieke kast.

Overtuigd door de voordelen van een kast op maat? 

Wij zijn volledig overtuigd door de voordelen van een kast op maat. Jij ook? Contacteer ons gerust indien je meer informatie wenst over alle mogelijkheden. Of kom eens langs in onze toonzaal, waar verschillende modellen tentoongesteld staan. Wedden dat je dan de voordelen van een kast op maat niet meer kunt ontkennen? Tot snel!