Menu

Een op maat gemaakte kast: duizend-en-één mogelijkheden

25.09.2018

Een op maat gemaakte kast kan je volledig zelf laten samenstellen. Maar wat zijn de opties? Wij doen ze voor je uit de doeken. 

Een op maat gemaakte kast voor elke ruimte

Een op maat gemaakte kast is mogelijk voor eender welke ruimte. Denk maar aan een bergruimte, een slaapkamer of die felbegeerde dressing. We hebben het dan over typische muurkasten, die naast mooi vooral praktisch en ruim moeten zijn. Maar daarnaast maken we ook jouw uniek tv-meubel of boekenkast volledig op maat. Verschillende kasten voor verschillende doeleinden, dus.

De inhoud telt

Net zoals bij zoveel zaken in het leven – mensen, koelkasten, pizza calzones – is het de inhoud die telt. Dat is ook zo voor een op maat gemaakte kast. Jij richt ‘m in zoals jij dat wilt. Zo zijn er hangbaren om kapstokken op te hangen, of zelfs speciale schoenhouders. Maar ook gewone leggers zijn een optie. Ons kastensysteem laat trouwens toe om de leggers te verplaatsen. Wat handig is wanneer je dikke truien in de winter wat extra ruimte nodig hebben…

Voor lades in op maat gemaakte kasten, doen we graag een beroep op het merk Blum. Ze hebben niet alleen standaardlades maar ook tip-on-systemen en elektrische lades. Als het gaat over lades in de kast in je bergruimte, hebben we nog een leuke tip: laat net onder je wasmachine een lade plaatsen. Hierop kun je jouw wasmand zetten. Handig!

Het oog wil ook wat

Ook voor het uiterlijk van je op maat gemaakte kast zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies je voor draaideuren of schuifdeuren? Wil je graag glazen deuren? Met onze nieuwe reeks glazen deuren met zwarte frames, haal je alvast de populaire smeedijzeren look in huis. Lakwerk, verschillende soorten hout, verlichting langs de buitenkant… Wees maar zeker: we kunnen nog even doorgaan.

Kom langs en ontdek alle mogelijkheden

Het is dus wel duidelijk dat je met een op maat gemaakte kast. werkelijk alle richtingen uit kunt. Geïnteresseerd om zelf een op maat gemaakte kast samen te stellen? Kom dan zeker langs in onze toonzaal, we loodsen je door alle mogelijkheden!